Rots maatwerk

Deze vacature biedt een geweldige kans voor een gedreven Projectmanager Onderhoud die elke dag prachtige projecten mooi wil houden middels hoogwaardig onderhoud.

Ben je altijd al geïnteresseerd geweest in het onderhouden en renoveren van prachtige buitenruimteprojecten en installaties? Wil je de kartrekker zijn binnen een team en verantwoordelijkheid dragen voor je eigen projecten en renovatieklussen? Dan hebben wij de perfecte functie voor jou!

Rots Maatwerk Onderhoud zet zich al 20 jaar in om de stad mooi te houden door het onderhouden en renoveren van onder andere fonteinen, openbare verlichting, kunstwerken en meubilair. Als onderdeel van de Rots Maatwerk Groep werken we met 42 collega's met diverse disciplines. Rots Maatwerk Onderhoud heeft meer dan 300 installaties in vast onderhoud en renoveert gemiddeld 15 installaties per jaar.

Wij zijn op zoek naar een nieuwe, enthousiaste projectmanager die verantwoordelijk is voor het aansturen van onderhouds- en renovatieprojecten. Binnen je eigen projecten zorg je ervoor dat alles soepel verloopt.

Wij zoeken iemand die:
* Hands-on is en graag de uitdagingen van de dag aangaat en oplost in samenwerking met het team.
* Verantwoordelijkheid neemt voor zijn/haar eigen onderhouds- en renovatieprojecten.
* Het aanspreekpunt is voor vaste contactpersonen van de klanten.
* Zorgt voor de administratieve afhandeling van de werkzaamheden in zijn/haar projecten in samenwerking met collega's van de administratie.
* Zorgt voor de werkvoorbereiding van herstel- en/of renovatieprojecten in samenwerking met collega's van engineering, inclusief het doen van bestellingen.
* Affiniteit heeft met techniek.

Wat wij bieden:
* Een zeer afwisselende baan met veel ruimte voor groei en ontwikkeling.
* Werken aan bijzondere en prestigieuze projecten.
* Een prettige werksfeer in een informeel bedrijf.
* Een fulltime baan met een vaste aanstelling.
* Een topteam bestaande uit specialisten die samen gaan voor de mooiste eindresultaten.
* Een goed salaris, reiskostenvergoeding, vakantiegeld, overuren-regeling en pensioen.
* Veel ruimte voor eigen inbreng.

Als deze functie je aanspreekt en je in het bezit bent van een MBO- of HBO opleiding met een technische achtergrond, nodigen we je graag uit om bij ons langs te komen voor een goed gesprek en een kop koffie.

Sollicitaties kunnen telefonisch worden doorgegeven via het nummer 0575-566565 of per e-mail naar info@rots-maatwerk.nl, onder vermelding van: 'Sollicitatie Projectmanager Onderhoudsprojecten'.

We kijken ernaar uit je te ontmoeten!

Enkele feiten & cijfers
- Rots maatwerk BV bestaat sinds 2002
- We werken dagelijks met 40 collega's samen aan de mooiste projecten in de openbare ruimte
- Wij realiseren projecten als pleininrichtingen, natuursteen projecten, meubilair, fonteinen en waterkunstwerken, (LED)verlichtingsprojecten, en kunstwerken
- Kantoren in Brummen en Breukelen.

Natuursteen

Wij werken met zowel Europese als Aziatische natuursteensoorten. Natuursteen heeft een grote vormvrijheid en is daarmee zeer geschikt voor maatwerkprojecte

Ook interessant:

Brusselplein
Leidsche Rijn

Van Wijk Nieuwegein

Artis Watertafel

Michael van Gessel