Rots maatwerk

Wil jij een stap vooruit in je carrière bij een prachtig bedrijf? Dan is deze baan je kans!

Heb je passie voor het bedenken en uitwerken van technische uitdagingen? Word je enthousiast van het werken aan de mooiste projecten in Nederland? 
Wil je wat anders dan standaard profielen en standaard oplossingen uitwerken en ben je toe aan jouw volgende stap?

Dan is werken bij het engineeringsbureau van Rots Maatwerk B.V. echt iets voor jou! 

Wij realiseren ruim 20 jaar bijzondere maatwerk projecten voor de openbare ruimte. Wij mogen op bijzondere plekken aan de slag om de stad elke dag mooier te maken. Wij zijn marktleider op het gebied van maatwerk fonteinen. Daarnaast leggen wij hele pleinen aan, realiseren kunstwerken en leveren en plaatsen veel meubilair en andere maatwerk inrichtingselementen. Ons is geen uitdaging in de openbare ruimte te gek! 
Dit doen we met 38 enthousiaste collega’s voor architectenbureaus, gemeentes en aannemers. 
Wij zijn een groeiende, informele onderneming, waar kwaliteit, flexibiliteit en zelfstandigheid voorop staan, maar waar teamgevoel zeker net zo belangrijk is.

Voor ons ingenieursbureau zijn wij op zoek naar enthousiaste en gedreven project-engineers en projectvoorbereiders.

fontein, fonteinen, waterkunstwerk, Artis, dierentuin, Amsterdam, stad, water, verblijven, hitte, hittestress, kwaliteit, bijzonder, maatwerk, plein, pleinen, steden, centrum, stadsplein, samen, fonteintechniek, turn-key, bouwteam, aannemer, spuiters, led, techniek, architectuur, design, stedenbouw, kunstwerk, kunst, waterzuivering, ingenieur, stadsontwikkeling, ontwikkeling, herinrichting, nevel, mist, spiegel element, spiegelvijver, spiegels, spiegelend, waterval, natuursteen, graniet, hardsteen,
Realisatie watertafel Artisplein, Artis, Amsterdam.

Als project-engineer ben je het brein achter de vertaalslag van het (schets)ontwerp naar technischontwerp en uitvoeringsontwerp. Je werkt samen in een bouwteam met collega’s en externen als landschapsarchitecten en opdrachtgevers. Er komen vele bijzondere vraagstukken op je bureau. Je overlegt met de verschillende disciplines die Rots rijk is om tot duurzame en mooie oplossingen te komen. Er worden proefopstellingen gebouwd die gepresenteerd worden aan opdrachtgevers. Onze plannen worden in 2D en in 3D samen met collega’s uitgewerkt met pakketten als o.a. BricsCad, Rhino en BIM. 

Als projectvoorbereider ben je een spin in het web en pak je projecten op vanaf de start van het uitvoeringsontwerp. Je werkt in bouwteam samen met de projectengineer, projectleider, uitvoerder en specialisten. 
Je bereidt het project voor door het overleggen met leveranciers, specialistische collega’s en onze uitvoering over hoe het project aan te pakken. Je maakt uitvoeringstekeningen en details, bestelt de materialen, plant het project, begeleidt de leveranciers, controleert bij de productie, overlegt met directievoerders, stakeholders en omgevingsmanagement. 
Je begeleidt de uitvoering vanaf kantoor door vragen vanuit team Realisatie te beantwoorden. Ook ga je naar buiten om oplossingen te bedenken en te controleren of onze collega’s Realisatie het werk conform jouw plan maken. 
Je bent ook verantwoordelijk voor de overdracht naar team Beheer en opleverdocumentatie naar de opdrachtgever. Echt heel breed en veelzijdig. Wil je je graag verder ontwikkelen? Bij Rots Maatwerk stellen we in dat geval een Persoonlijk Ontwikkelplan met je op. Samen met je coach en de benodigde opleidingen/cursussen gaan we samen ervoor zorgen dat jij je ontwikkelt op de manier waarop jij dit wenst. 

Zoek je meer uitdaging in je werkzaamheden? Wil je hogerop in de techniek? Kom dan naar Rots maatwerk, bij ons is geen project hetzelfde! !  

Kijk voor meer info en gerealiseerde projecten op deze projectenpagina.

Wij bieden:
• een zeer afwisselende baan met veel ruimte voor groei en ontwikkeling (coaching / opleidingen / cursussen);
• een goed salaris, reiskostenvergoeding, vakantiegeld, pensioen;
• Volop ontwikkelingsmogelijkheden / opleiding / cursussen voor als je dat wilt.
• werken aan bijzondere en prestigieuze projecten;
• een prettige werksfeer in een informeel bedrijf;
• fulltime baan met uitzicht op vaste aanstelling; 32 uur is bespreekbaar; thuiswerken is mogelijk.
• een topteam bestaande uit specialisten welke samen vol gaan voor de mooiste eindresultaten;
• Veel ruimte voor eigen inbreng, ontwikkeling van het bedrijfsbureau.

Wij vragen:
• enthousiasme en passie voor het maken van mooie projecten;
• MBO+ civiele techniek / werktuigbouwkunde /bouwkunde met relevante ervaring of HBO Larenstein / HBO Civiele techniek / HAS Den Bosch / HBO opleiding Civiel/Bouwkunde of gelijkwaardig;
• gestructureerd kunnen werken met een hoog gevoel voor kwaliteit
• ervaring als calculator/werkvoorbereider is een pré.
• teamplayer; werkt graag met een team doelgericht naar een hoogwaardig resultaat. 

Voor meer informatie over Rots maatwerk verwijzen wij je graag verder naar deze website waarop het bedrijf wordt toegelicht. Kijk vooral ook op onze projecten pagina waar je de diversiteit van onze projecten goed kan zien.

Mocht deze functie je aanspreken, of wil je meer informatie neem dan contact op met Hugo Rots (tel: 0575-566565, info@rots-maatwerk.nl) of stuur je sollicitatiebrief, voorzien van CV en pasfoto in naar:

Rots Maatwerk BV
t.a.v. Hugo Rots
Op den Berg 1
6971LD Brummen

Wij zouden je graag ontmoeten op ons bedrijf voor een goed gesprek. Tot snel!


Enkele feiten & cijfers
- Bedrijf bestaat sinds 2002;
- Turn-key projecten: vanaf ontwerp, engineering, tot leverantie materialen, aanleg en onderhoud; Alles in een hand.
- Zeer diverse projecten en daarmee ook zeer diverse en uitdagende werkzaamheden
- 38 collega's die ook graag samen mooie projecten willen maken.

Rots maatwerk
Laten we de stad mooier maken!

Natuursteen

Wij werken met zowel Europese als Aziatische natuursteensoorten. Natuursteen heeft een grote vormvrijheid en is daarmee zeer geschikt voor maatwerkprojecte

Ook interessant:

Dakpark Rotterdam

Sant en Co, Gemeente Rotterdam

Grotestraat Nijverdal

OKRA landschapsarchitecten