Rots maatwerk

Deze vacature biedt een geweldige kans voor een gedreven projectleider die elke dag prachtige projecten wil realiseren.

Ben jij een enthousiaste projectleider met passie voor hoogwaardige projecten in de openbare ruimte? Zou jij graag projectteams aansturen die werken aan de mooiste projecten in Nederland? Dan is Rots Maatwerk B.V. op zoek naar jou!

Rots Maatwerk B.V. realiseert al 23 jaar bijzondere projecten in de buitenruimte en maken steden mooier met o.a. pleininrichting, meubilair, fonteinprojecten, speeltoestellen, kunstwerken, daktuinen, natuursteenprojecten en verlichtingsprojecten. Wij werken voor opdrachtgevers zoals gemeenten, architectenbureaus, aannemerij, groenaannemers en recreatie.

Rots Maatwerk staat bekend om de kwaliteit, functionaliteit en innovatie van haar projecten. Het engineeringproces omvat het gehele traject vanaf het idee tot aan de uitvoering van het project. Bij Rots Maatwerk wordt dit proces zorgvuldig begeleid door ervaren engineers, die samen met de klant werken aan het vinden van de beste oplossing voor de specifieke situatie. Hierbij wordt rekening gehouden met de technische en financiële haalbaarheid van het project.
Daarnaast biedt Rots Maatwerk ook begeleiding bij het technisch ontwerp van projecten. Hierbij wordt er nauw samengewerkt met de klant om tot een ontwerp te komen dat volledig aan de wensen en eisen van de klant voldoet. Het ontwerp wordt opgesteld met behulp van moderne software en geavanceerde technieken, om zo de meest optimale oplossing te vinden.

Als projectleider ben jij verantwoordelijk voor de realisatie van hoogwaardige projecten binnen de gestelde eisen, planning en begroting. Jij geeft professioneel leiding aan het projectteam en/of bouwteam en zorgt ervoor dat de processen goed gemanaged worden. Jij bent degene die risico's goed kan inschatten, proactief werkt en flexibel bijstuurt. Je bent ook goed georganiseerd, bekwaam met het Officepakket, MS Projects en het lezen van bouwtekeningen.

Jouw taken zullen onder meer bestaan uit:
- Het aansturen van je interne project-team zoals werkvoorbereiders, uitvoerders en administratie
- Aansturen DO naar UO proces, zowel intern als extern/Adviseren van architecten, gemeenten en aannemers om het project zo goed en efficiënt mogelijk te realiseren, zodat samen een topproject wordt gebouwd.
- Het onderhouden van contacten met leveranciers en opdrachtgevers
- Het bewaken van de project financiën
- Opzetten en bewaken van de projectplanning samen met werkvoorbereider en uitvoerder
- Het signaleren en benutten van commerciële kansen
- Het oplossen van uitdagingen binnen de projecten
- Het meedenken en meewerken aan de ontwikkeling van het bedrijf.

Wij bieden jou een plezierige en open werksfeer waarin je vanuit vertrouwen, vrijheid en persoonlijke verantwoordelijkheid kunt werken. We bieden een goed salaris met/ pensioenregeling, een auto, telefoon en laptop van de zaak. Je kunt werken vanuit onze kantoren in Brummen en Breukelen en op verschillende bouwplaatsen in Nederland. Je zult financieel het project bijhouden en waar nodig bijsturen. Bij ons kun je jezelf blijven ontwikkelen en werken bij een groeiend bedrijf waar je een grote rol in de ontwikkeling kunt spelen.

Heb jij HBO werk- en denkniveau met relevante ervaring in projecten in de buitenruimte? Heb jij een HBO-opleiding Tuin- en Landschapsinrichting, Civiele Techniek, Bouwkunde, Weg & Waterbouw of iets vergelijkbaars afgerond? Heb jij brede kennis en ervaring met civiele en bouwkundige werken en ben jij in staat om kleine en grote en complexe projecten goed te managen? Ben jij flexibel en heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Solliciteer nu op deze vacature voor Projectleider bij Rots Maatwerk B.V. Mailen via info@rots-maatwerk, bellen via 0575-566565. We horen graag van je.

Meer info over ons bedrijf kan je vinden op onze website www.rots-maatwerk.nl

Enkele feiten & cijfers
- Rots maatwerk BV bestaat sinds 2002
- We werken dagelijks met 40 collega's samen aan de mooiste projecten in de openbare ruimte
- Wij realiseren projecten als pleininrichtingen, natuursteen projecten, meubilair, fonteinen en waterkunstwerken, (LED)verlichtingsprojecten, en kunstwerken
- Kantoren in Brummen en Breukelen.

Natuursteen

Wij werken met zowel Europese als Aziatische natuursteensoorten. Natuursteen heeft een grote vormvrijheid en is daarmee zeer geschikt voor maatwerkprojecte

Ook interessant:

Brusselplein
Leidsche Rijn

Van Wijk Nieuwegein

Artis Watertafel

Michael van Gessel