Rots maatwerk

Indrukwekkende fonteinenshow bij de hoofdentree

Preston Palace in Almelo heeft haar gehele entree en lobby opnieuw ingericht. De entree is de eerste kennismaking van de bezoekers met Preston Palace, en de eerste indruk moet goed zijn!

fontein, fonteinen, Preston Palace, hotel, restaurant, fonteinenshow, show, las vegas, shows, evenementen, water, verblijven, ontmoeten, ontmoeting, fontijn, fontijnen, waterkunstwerk, water, hitte, hittestress, kwaliteit, techniek, fonteintechniek, turn-key, bouwteam, aannemer, leverancier, producent, spuiters, bedriegertjes, bedriegertje, fonteinspuiter, led, verlichting, entree, lobby, hotel, pretpark, Almelo, Preston, palace, toerisme, beeldmerk, kleuren, architect, ontwerp, design, fountain, waterdesign, twente,

“Als je kijkt naar de kwaliteiten van de bouwers van fonteinen in Nederland, kom je eigenlijk automatisch bij Rots Maatwerk terecht. Ook in dit project hebben we elkaar tot het uiterste gepusht. Met succes, want het is echt geworden zoals we in gedachten hadden”

Robert van der Horst, Lodewijk Baljon landschapsarchitecten

Windroos
De basis van de showfontein is de windroos, welke symbool staat voor het feit dat het publiek van Preston Palace uit "alle windhoeken komen"; en dat uiteraard ook iedereen welkom is. Om een windroos te realiseren welke lang goed blijft, is in bouwteam verband gekozen om deze niet op het beton te coaten, maar een kunststof element ervan te maken. Hierdoor heeft Preston Palace de kunststof onderdelen geleverd en heeft Rots maatwerk het RVS framewerk gerealiseerd, waar ook alle pompen en LEDverlichting op gemonteerd is.

Enkele feiten & cijfers
- de fonteinenshow bestaat uit 13 individueel aanstuurbare pompen welke worden aangestuurd door de Aquashow manager, waarin de gehele show geprogrammeerd wordt.
- 28 Power LEDs van diverse wattages zorgen voor de verlichtingsshow
- Windroos bestaat uit kunststof panelen met een RVS draagframe voor een duurzaam object.

Led

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do deze een oplevering van de eiusmod tempor incididunt.
Meer informatie over natuursteen

Ook interessant:

Markering Domplein Utrecht

Stichting Domplein 2013

Anna van Buerenplein Den Haag

Van Dijk Maasland