U bent hier: Home  Producten 

Glasgrind is in verschillende kwaliteiten, kleuren en korrelgrootten verkrijgbaar.
Er wordt gewerkt met:
 
1. Vak glasgrind
2. Bol glasgrind
3. Gepolijst glasgrind.

 
Vlak-glasgrind wordt samengesteld uit vlakglas. Dit is glas afkomstig uit ruiten en is, zoals de naam al verhuld, vlak van opbouw. Het is leverbaar in 1 korrelgradatie van 0,1 tot 4cm.
Vlak-glasgrind wordt standaard geleverd met een kleurenpallet van voornameljik wit, aangevuld met groen en blauw. Vanaf 10 ton kunnen wij dit kleurenpallet op uw wensen afstemmen.

glasgrind


Het glas wordt geheel gezuiverd van onzuiverheden en wordt vervolgens middels een speciaal procede afgebot. Hierdoor is het niet scherp meer en kan u er met uw handen mee werken. Het wordt geleverd in Bigbags van 1000kg. Het glasgrind heeft een soortelijke massa van +/- 1600kg per m3. 

glasgrind - entree begraafplaats 'Eik en Duinen'  - Den Haag

Let op: het glas is 100% kleurecht en is niet chemisch geverfd!


Bol-glasgrind wordt samengesteld uit glas afkomstig van flessen e.d. Hierdoor zit er meer variatie in de opbouw. Het glas wordt geheel gezuiverd van alle etiketten, kurken en andere onzuiverheden en wordt vervolgens middels een speciaal procede afgebot. Hierdoor is het niet scherp meer en kan u er met uw handen mee werken. Vervolgens wordt het middels een lasertechniek op kleur gesorteerd. Het is leverbaar in wit, groen, blauw, bruin en rood. Let op: het glas is 100% kleurecht en is niet chemisch geverfd!
 

blauw glasgrind

groen glasgrind

bruin glasgrind


Gepolijst-glasgrind bestaat uit gegoten glasdruppels in tientallen verschillende kleuren en in 2 maten: + 20 en + 30mm. Het is onder andere te gebruiken als halfverharding voor paden, borders en zelfs als dakbedekking in plaats van stenengrind. Deze toepassing wordt gebruikt op een “zichtdak” dus als u op een hogere verdieping op een lager gelegen dak kijkt. 


Wij denken graag met u mee om uw project tot een succes te maken. Neem gerust contact met ons op om over de mogelijkheden te bespreken. Prijzen op aanvraag.

 
Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende toepassingen en mogelijkheden van glasgrind.

glasgrind

Glasgrind vormt een goede combinatie met water, bijvoorbeeld als vijverrandafwerking of fonteinen.glasgrind verlicht

Glasgrind licht schitterend op als het wordt opgelicht door bijvoorbeeld een grondspot.


glasgrind

Vlak-Glasgrind als halfverhardingglasgrind

Vlak-Glasgrind als accentglasgrind 4

Detail vlak-glasgrind. Bij grote hoeveelheden is het mogelijk kleur naar wens af te stemmen. Vraag naar de mogelijkheden.