Welkom op de website van Glasgrind.
 
Door de toename van de glasproductie is de vraag naar vlakglas als half-fabricaat enorm toegenomen. Hierdoor is de inkoopprijs van het vlakglas aanzienlijk gestegen, waardoor wij ons genoodzaakt zien de productie tijdelijk te staken. Zodra het vlakglas weer op een betaalbaar niveau is zullen wij de productie van het glasgrind weer hervatten.
 

Glasgrind is vervaardigd uit gerecycled glas. Door een speciaal procede wordt het glas bot gemaakt; het is vrijwel niet scherp meer.

glasgrind - entree begraafplaats 'Eik en Duinen'  - Den Haag

Glasgrind is meer dan gewoon grind. De rustige uitstraling van glasgrind bij droog weer verandert na een regenbui in een overdadig schouwspel van schittering. Tevens maakt de unieke eigenschap van glas het mogelijk licht af te breken. Kunt u zich voorstellen wat een dik pakket glasgrind in combinatie met grondspots of schijnwerpers doet?

glasgrind - entree begraafplaats 'Eik en Duinen'  - Den Haag

Het kan gebruikt worden als halfverharding (lichtbelopen) of als accent. Daarnaast wordt het toegepast als afstrooilaag in borders. Het is niet geschikt voor toepassing op plaatsen waar het zwaar belast kan worden, zoals een oprit.  

glasgrind