Projecten > RVS meubels – C-Mine Genk – Single Scatter


ga naar vorige pagina

RVS meubels – C-Mine Genk – Single Scatter


Case: RVS meubels – C-Mine Genk – Single Scatter
Opdrachtgever: Kumpen NV
Ontwerp: Buro Hosper & Carmela Bogman
Technische ontwikkeling & werkvoorbereiding: Rots maatwerk ontwikkeling bv
Leverantie rvs meubilair & betonnen poeren: Rots maatwerk realisatie bv

Voor het project C-Mine te Genk Belgie heeft buro Hosper in samenwerking met Carmela Bogman een bijzondere rvs meubellijn ‘Single Scatter’ ontworpen. Single Scatter is strooigoed voor de openbare ruimte. Gemaakt van RVS, met een gekleurde kern naar keuze, is Single Scatter weersbestendig en hufterproof. Single Scatter bestaat uit een stoel en een kruk die naar hartenlust gecombineerd kunnen worden. De eerste honderd veertig Single Scatters zijn geplaatst op de C-M!ne in Genk, Belgie.

De meubels worden geleverd met een speciale poer welke het mogelijk maakt de stoelen te demonteren indien er een evenement op de locatie gehouden wordt. Desgewenst is het mogelijk de Single Scatter uit te voeren met LEDverlichting. Hiervoor wordt in de betonnen poer een montagevoorziening getroffen waardoor de LEDspots gemonteerd kunnen worden in een stevige fundatie. 

Over ons

Rots maatwerk realiseert turn-key uw maatwerkproject voor de openbare ruimte. U ontwerpt. Wij adviseren, engineren, realiseren en onderhouden uw project. Naast materialen leveren wij ook de techniek voor fonteinen, LED verlichting en interactieve aansturing. U heeft slechts één aanspreekpunt voor uw gehele project.

Wat we doen

Nieuwsbrief

Contact

home Zutphensestraat 72,
6971 ER Brummen

phone 0575 - 56 65 65

info@rots-maatwerk.nl